~ so much for my happy ending ~

By: wannieda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Thursday, 8-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Mereka ::

 
 
 
View all 6 photos...
wanniedawan

wanniedawan

entry kali ni less color...
memula ingat nak buat mono...
tapi tak salah kalo i put some color on certain subject, rite???


Friday, 26-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Single Series ::



Monday, 22-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark



Thursday, 18-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Him ::

 
 
 
AAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAA

...saya tak kenal dia, dia pun tak kenal saya...
tapi saya tangkap gambar dia, curi-curi...
dan dia macam perasan saya asyik duk focus
kamera ke arah dia...
kesimpulannya, saya memang takde bakat jadi paparazzi


p/s: kalaulah lelaki dalam gambar ni nampak gambar dia di sini... mesti dia marahkan saya sebab publish gambar dia tanpa kebenaran

Quote:
It's surprising how many persons go through life
without ever recognizing that their feelings toward
other people are largely determined by their feelings
toward themselves, and if you're not comfortable within yourself,
you can't be comfortable with others. - Sydney J. Harris



Friday, 12-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Kota Keriangan (kononnya lah...) ::

malu nak naik ni :p
 
sesuai tak? ekeke...
View all 11 photos...
aaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaa

Nak tengok gambar seterusnya klik sini


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net