~ so much for my happy ending ~

By: wannieda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Crystal Water ::

:: 1 ::
:: 2 ::
:: 3 ::
View all 13 photos...
Sebenarnya dah lama giler berangan nak amik gambar camnie...
Tapi baru skarang berjaya....cewah...sebelum ni penah jugak cuba² ambik gambar air yg nak jatuh ni tapi tak penahnye berjaya... skarang dengan menggunakan teknik² tertentu, plus main² ngan function dalam camera yg tak seberapa ni - ini la hasilnya...
Tima kasih kat macro 5 cm yg ada kat kamera nih
[jeles plak ngan kamera nikon coolpix 4800 yg ada optical zoom 8.3x + macro 1cm..huhuhuu - saper tuan punya kamera tu ekk]





Wednesday, 9-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Inverse Selected ::

fall...fall...
buah pinang
 
View all 12 photos...
Setelah bertungkus lumus menagih tunjuk ajar dari yg pakar, akhirnya berjaya juga aku hasilkan gambar sebegini. Walaupun hasilnya tidaklah seberapa namun berjaya juga menyuntik secebis kepuasan dalam diri sendiri... korang nilaikanlah mengikut pandangan mata korang yer

Buah cempedak di luar pagar,
Ambil galah tolong jolokkan,
Hamba budak baru belajar,
Kalau salah tolong tunjukkan.



credits to:-
wansham - time kasih bersusah payah memberi ilmu dan sabar menjadi sensei...
pakcik (u knoe who u r ) - thanx coz sanggup buat experiment utk soalan tu
xenocapin - mekasih jugak di atas balasan² email... walau sedikit, tetap dipanggil ilmu
the7asmann - saye edit entry ni tau juz bcoz nak ucap mekacih kat awak anyway, thanx sudi melayan karenah saye yg mengade-ngade (mengade ke? ) nak cd installer tu... thanx a millionzzz




Monday, 31-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Relaku Pujuk ::

spider...
2 become 1...
ehem... ;)
gambar 1st snap by zuril...sajer nak test kepakaran dgn macro 5cm yg ada kat kamera aku...then...lagi dua gambar flies tu amik kat satu taman rekreasi...
memula nak amik gambar lain tapi terjumpa makhluk lain plak...
lagipun bukan senang nak jumpa lalat tengah mengawan kan...
peluang di depan mata, snap aje laaa....


Tuesday, 18-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Hands ::

#1
#2
#3
View all 9 photos...


Sunday, 9-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Unknown Planet ::

macam bebola api pun iyee...
 
 
View all 4 photos...



Tak tau nak kategorikan ape bagi gambar-gambar ni. Ni semua first image yang aku hasilkan menerusi Adobe Photoshop. Beginner cam aku ni tak mampu lagi nak hasilkan image yang power-power... So, saje nak letak sini gambar "bola pelbagai kaler" - or should i called it "unknown planet"


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net