~ so much for my happy ending ~

By: wannieda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 31-May-2007 07:48 Email | Share | | Bookmark
:: Segar ::



Kat KT skarang ni cuaca tak menentu...kadang panas, kadang hujan...
Arapnye bumi Terengganu kerap disimbah hujan...
Bila tengok gambar ni, rasa macam sejuk je mata memandang


Sunday, 8-Apr-2007 02:08 Email | Share | | Bookmark
:: Waiting... ::



A loooonggg wait for a new updates (errkk...ade ke yang menunggu nak tengok new entry kat FP ni? hohohooo...)
So sorry, i've been very the busy bee since January
Maklumlah, kehidupan baru seolah-olah lebih mencabar...huhu...tapi alhamdulillah, lebih manis rasanya bila hidup berkeluarga ni
Ok lah, pasni rasanya nak start ambik gambar balik...insya Allah...
Sebenarnya masih banyak gambarĀ² dalam koleksi tapi betulĀ² kesuntukan masa untuk di'upload'
Ini pun gambar lama...tp kira ok je la letak kat sini...ekeke...
Selamat mengomen! (itupun kalau ada yang sudi laa... )


Tuesday, 23-Jan-2007 04:27 Email | Share | | Bookmark
:: Just Married ::

 
 
 
View all 7 photos...




Tanggal 4 Januari 2007, dengan rasminya sah bergelar isteri...
Terima kasih buat sang suami yang telah banyak berkorban... (I LOVE U SO MUCH!!!)
Syukur kepada Yang Esa kerana memudahkan urusan ijabkabul kami
Semoga mahligai yang dibina ini kekal sejahtera selamanya...amiin...


Credits to Mrs. Aydeology & Mr.tu7ohbelas for capturing our precious moment
We loves your work!!! Great job sista!
For more picture of our wedding, click here


Wednesday, 22-Nov-2006 00:03 Email | Share | | Bookmark
:: Bon Voyage ::

__________

Bon Voyage ICU JPM
Pengalaman di sana sangat berharga...
Sekarang ini, sudah seminggu lebih bertugas di tempat baru...
Sangat berlainan sekali trend dan tradisinya
Namun, angin di pantai Timur lebih serasi nampaknya...


Tuesday, 17-Oct-2006 10:04 Email | Share | | Bookmark
:: GothiCat ::

 
 
 
_____

_____

Hari ni genab sebulan FP ni tak ber'update'...
Gosh, i've been soooo bzzz lately...
I guess almost 2 months i didn't shoot anything...playing with my camera
For this entry itself, these picture are not belong's to me
My 'other half' took it...and i just post it here
So, enjoy!

Quote:
Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua umat Islam tidak kira di mana berada
Maaf Zahir dan Batin.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net